It was a great day for business!

Business pe bicicleta. Da, am trait sa o vad si pe asta.

Azi, ora 8:30 am, Piata Victoriei, Bucuresti, ROMANIA. 100 de oameni, imbracati la 1,2,3 sau 4 ace au deschis in istoria tarii un capitol important… Exagerez putin, dar o fac in mod constient si voit. 🙂 Initiativa JCI Bucuresti (de care am vorbit acum ceva timp) se pare ca a prins chiar bine publicului din Bucuresti.

Această prezentare necesită JavaScript.

La evenimentul Business pe Bicicleta au participat aproximativ 100 de persoane in tinuta business/casual care nu doar ca au pedalat (pe imensele piste, intre Casa Boc si Parcul Herastrau, Pavilion H), dar au luat apoi micul dejun si au baut impreuna cafeaua, introducand pe agenda de zi problema „folosirii bicicletei in trafic”. Concluziile dezbaterii sper sa fie cat mai curand postate pe siteul proiectului.

E de laudat ceea ce au facut cei de la JCI, alaturi de partenerii lor (Asociatia Bate Saua, Green Revolution, Ciclop, Romania Pozitiva, Elevate, Bikewalk, Carpat Bike, Magazinuldebiciclete.ro).

In alta ordine de idei, azi am avut marea onoare de a conduce o bicicleta Electra (multumesc Claudia) si de a face probe unui Brompton (multumesc Bogdan, BateSaua). Mi-a placut. Sper ca in urma acestor evenimente sa vad cat mai multe persoane imbracate casual/office lasandu-si masina pentru o bicicleta. Fetelor le sta chiar bine pe tocuri si pe doua roti. Azi putin, maine mai mult si poate in 50 de ani reusim sa facem din asta un model.

La cat mai mult business de genul asta!

, , ,

  1. #1 by Cristina on aprilie 30, 2010 - 10:31 am

    Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi si te asteptam si la editiile viitoare!
    Vreau sa fac o corectie insa, e vorba de Green Revolution, nu de Green Report 🙂

  2. #3 by Claudia on mai 1, 2010 - 3:54 pm

    bogdan, trebuie sa mai facem si educatie pe bicicleta :p

  1. un proiect cu un impact social extraordinar, am aparut si in THE INDEPENDENT! | Blog Tudor Maxim

Lasă un comentariu