Despre mine, fabrici si uzine

Am deschis acest blog în august 2009. Însemnările adunate aici sunt rezultatul gândirii, activităţilor şi îndeletnicirilor mele: momente şi schiţe politice, orizonturi profesionale, călător prin viaţă şi prin lume, manifeste şi programe pentru normalitate.

MOMENTE ŞI SCHIŢE POLITICE

Am absolvit în 2009  Facultatea de Ştiinte Politice, la Universitatea din Bucureşti. Familia m-a încurajat să fac asta, fiind crescut într-un mediu cult, de viţă nobilă (nohan negru şi puritan). Acestea erau cele 2 soiuri principale de viţă… de vie cultivate de ai mei.

Am testat şi visul străinătăţii – la Institutul de Ştiinţe Politice al vechii Universităţi Orientale din Napoli. Am revenit în România, la un program de Master în Politică Europeană şi Româneacă.

Vrem sau nu să recunoaştem, fără politică nu se poate. Rămâne însă de văzut cum se face politica. Desprea asta şi altele asemănătoare, îmi exprim aici opiniile.

ORIZONTURI PROFESIONALE

Cred în performanţă, profesionalism şi în dezvoltarea sustenabilă a societăţii civile din România. Cred în puterea tinerilor de a produce schimbări. Alături de cei bătrâni.

M-am specializat în managementul proiectelor, am implementat câteva proiecte de suflet (începând din 2004), am coordonat echipe de la 3 până la 50 de oameni, m-am împrietenit cu marketingul experienţial, am cochetat cu CSR-ul, am salutat PR-ul. Realitatea social media m-a prins în mrejele ei; o consum raţional.

Am fost până în ianuarie 2010 parte a unei echipe tinere, pe care o preţuiesc foarte mult. Alături de ea am marcat începuturile dezvoltării mele profesionale. Am învăţat să mănânc marketing şi am făcut sport pentru viaţă. Am rămas din această experienţă cu un model – Gabi Szabo şi câteva proiecte frumoase: Arenele de Joacă (în Bucureşti, Câmpina, Slatina şi Târgovişte), ONGFest 2009, Crosul Petrom 2009, Campania CSR AvonAflă că eşti bine, Gala Aniversară 10 ani – Gabi Szabo.

În 2010 am investit mai mult într-o pasiune nobilă: ciclismul (cu variantele lui – urban, cicloturism şi…triatlon). Ciclopromenada nocturnă, Triathlon Challenge Mamaia 2010 şi Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon au fost marile provocări ale anului. Eu îi spun anul Smart Atletic. Am realizat că se poate să munceşti cu pasiune sau, altfel spus – pasiunea să îţi fie jobul. Şi să vedeţi ce urmează în 2011…

 

CĂLĂTOR PRIN VIAŢĂ ŞI PRIN LUME

Nu pot sta locului. Dacă vrei să mă ucizi cu sânge rece, bagă-mă într-un birou, dă-mi un calculator şi cea mai bună conexiune de net şi pune-mă la treabă.

Dacă aş putea, aş vrea să văd toată lumea. Să o înţeleg. Să mă exprim liber. Să creez. Impresii despre diferite colţuri din lume (inclusiv România), obiceiuri, fotografii şi exemple de bune/rele practici, introduc aici, la categoria „Călător prin viaţă şi prin lume”.

MANIFESTE ŞI PROGRAME PENTRU NORMALITATE

Partea mea preferată. Nu, nu vă aşteptaţi să găsiţi Manifestul futurist.

Doar lucruri mărunte: despre importanţa mersului pe bicicletă în mediul urban (şi nu numai), despre cum aş vrea să văd România, despre oameni şi modele de oameni, despre (s)cursul vieţii.

Reclame
 1. #1 by Lucia on ianuarie 11, 2010 - 10:42 pm

  Salut!
  Eu sunt Lucia!
  Am aflat de tine de la Cristina Leahu,cea mai buna prietena a mea.Mi-a sugerat sa iti scriu aici,poate reusim sa discutam mai curand ,intrucat as vrea sa imi dai niste sfaturi in legatura cu ERASMUS.Imi doresc foarte mult sa obtin o bursa pentru anul viitor in Barcelona si am inteles ca ai fi in masura sa ma indrumi putin.
  Merci anticipat!
  O seara buna!

  • #2 by Bogdan Antohe on ianuarie 12, 2010 - 10:01 pm

   Lucia, Cristina, ma puteti contacta pe Y!M bogdan.antohe
   In masura in care va pot ajuta cu ceva, cu mare drag. Eu insa am fost in Italia.

 2. #3 by Dragos on martie 15, 2010 - 4:59 pm

  Domnul Bogdan Antohe, imi place cum lauzi si ridici pe un postament o Facultate foarte buna(fosta scoala de partid), imi place cum lauzi niste persoane care nu merita nici o lauda, din ce spui tu acolo pari a fi si de fapt esti omul naiv si visator, esti ca un fel de Crin Antonescu si Ludovic Orban care spun ca isi dau sufletul pentru tara si ca se sacrifica pentru neamul lui.Stii care este partea nasoala la tine , toti oameni care au studiat in acest domeniu au mintit si laudat cu cap, dar nici sa minti sau sa lauzi subtil nu stii. Cu stima si respect un onorabil Student.

  • #4 by Bogdan Antohe on martie 16, 2010 - 12:14 am

   Dragos, ai fost student cu „S” mare la SNSPA? Iti inteleg frustrarile.

   Eu nu o laud si nici pe postament nu o ridic pe actuala FSP. Nu m-as sacrifica si nici sufletul nu mi-as da 🙂 Daca tu ai o problema cu crinii si/sau cu ludovicii nu trebuie sa o ascunzi sub forma asta.

 3. #5 by mc13 on martie 30, 2010 - 1:11 pm

  BOGDAN ANTOHE… mare om, mare caracter !

  • #6 by Bogdan Antohe on aprilie 25, 2010 - 2:47 am

   Mai mult la munte imi place. Nu ma prea dau in vant dupa mare.

 4. #7 by Cristi on septembrie 27, 2010 - 9:29 am

  Te salut si te felicit pentru blog, activitati curente sau incheiate, CV, conturi de social media…
  Ganduri bune si spor in ce faci!
  Cristi Ariton

  • #8 by Bogdan Antohe on septembrie 28, 2010 - 3:40 pm

   Salutare, domle!
   Ma bucur sa aud de tine 🙂

   Merci fain.

 5. #9 by ioan on noiembrie 14, 2011 - 10:54 pm

  Te salut. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • Sfatul meu pentru noi

  Forget the Land of Choice
  Exit the Carpathian Garden
  Get on your bike
  See ROMANIA

 • Rătăcesc pe Twitter

  Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.