11 septembrie. Bloggerii vin la Triathlon Challenge

Pentru mine, data asta are o semnificaţie importantă. Nu, nu aia pe care o are pentru toată Planeta 🙂

În 2009, pe 11 septembrie, a început o nebunie frumoasă, o dată cu implicarea trup şi suflet în ceea ce înseamnă Ciclopromenada nocturnă, un eveniment care a crescut în felul lui (şi care are să mai crească).

În 2010, pe 11 septembrie, dau frâu liber altei nebunii frumoase, în cadrul Clubului Sportiv Smart Atletic. Se numeşte Triathlon Challenge. E o competiţie de triatlon, deschisă tuturor doritorilor şi iubitorilor de mişcare. Despre ce înseamnă triatlonul pentru mine, am mai scris, recomandându-vă să participaţi măcar o dată în viaţă la unul.

Ei bine, poate că Triathlon Challenge Mamaia, 2010 este momentul în care puteţi face asta. Aţi avea motive serioase. Şi haideţi să vedeţi de ce, ca să nu spuneţi că sunt numai nişte cuvinte bine potrivite ca să sune într-un fel oarecare:

Marea surpriză de anul acesta este… implicarea blogosferei, care va veni cu propria echipă de BLOGGERI TRIATLONIŞTI. Cum s-a născut această frumoasă şi nobilă idee, citiţi vă rog la domnu’ selecţioner al Echipei Bloggerilor (un maaaare domn – Cristi China Birta, Chinezu adică). Treaba e serioasă, v-am spus doar.

Această echipă este în formare. Avem biciclist, în persoana şi sub căpitănia lui Vlaaaaad Dulea. Căutăm înotătorul şi alergătorul, pentru care vom organiza o preselecţie. Dacă vreţi să faceţi parte din echipă, daţi un mail la cristi[punct]china[at]gmail[punct]com.Vlad a acceptat încântat propunerea şi chiar a lansat la rândul lui o provocare – pentru prietenii bloggeri. Va purta un tricou înscripţionat cu numele tuturor blogurilor despre ciclism care susţin competiţia Triathlon Challenge, astfel încât să îi reprezinte pe toţi la triatlon.

Tricoul va fi actualizat pe blogul lui Vlad până pe data de 6 septembrie. Apoi intră în fabrică şi pe 10 vine la Mamaia. Pe 11 va fi în văzul tuturor, când Vlad va pedala 20 de km în competiţia care încheie anul triatlonist în România.

Are să fie o echipă cu totul specială. Promit.

, , , , ,

 1. Cum am ajuns eu căpitanul echipei bloggerilor triathloniști? « Vlad Dulea
 2. justDan around » Triathlon Challange

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 • Sfatul meu pentru noi

  Forget the Land of Choice
  Exit the Carpathian Garden
  Get on your bike
  See ROMANIA

 • Rătăcesc pe Twitter

  Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.