Sperietoarea Băsescu

Sperietoarea Basescu

Sperietoarea Basescu

Dacă şi voi aveţi probleme cu graurii care vă mânâncă dintr-un foc cireşele, aplicaţi soluţia din imagine. Cetăţeanu’ şi-a confecţionat o sperietoare cu chipul lui Băsescu şi înfăţişarea lui Guguţă. Cică ar fi foarte eficientă: înlătură 25% dintre graurii devoratori de cireşe şi este posibil ca în timp să ajungă până la 30-50 chiar 70% mai puţini grauri.

,

  1. #1 by Dan Patrascu on Iunie 7, 2010 - 2:43 pm

    Da, cred ca acesta este rolul care ii vine ca o manusa lui Basescu. Chiar ieri seara la Snagov si-a exercitat rolul de sperietoare si se pare ca a fost de efect 🙂

  2. #3 by Dragos on Iunie 20, 2010 - 7:43 pm

    Chiar imi place cum ganditi tu si Dan Patrascu, dar Basescu sperie grauri(fiind cei care-l contesta), tinand cont ca Bogdan seamana din profil Crin Antonescu si domnul Dan Patrascu cu motanul Felix,sperietoare apara macar cirese, care sunt dulci si care sunt savurate de toata lumea, mie se pare mie sau vreti sa-i luati locul domni mei. Ce face invidia din nou ? El are macar un scop bine stabilit si un tel. Voi sunteti ca grauri respectivi care nu stiti in ce directie sa zburati, va miscati dupa cum bate vantul. Daca vantul bate sprea Ciresele de la PSD acolo sunteti si voi si nu numai. Politicienilor.

  1. Omul și structurile politice - Cel care striga in pustie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s