Este regretabilă

…atitudinea profesorilor de a rămâne la ore, de a susține în bune condiții proba la examenul de Bacalaureat după ce au fost ameninţaţi sau nu că… greva dăunează grav buzunarului și poziției; Funeriu avea dreptate spunând că au fost toleraţi prea mult şmecherii, guralivii şi leneşii din sistem. S-au bucurat acum la câţiva lei, dar cum vor reacţiona oare din august, septembrie încolo?

Mă bucur că și-au băgat minţile în cap, aşa cum le-a sugerat ministrul Funeriu pentru că vorba aia, Guvernul face legea în țara asta, nu sindicatele, nu noi. O spun din nou și o voi repeta mereu: suntem așa cum ne comportăm, așa cum votăm, așa cum ne manifestăm nemulțumirile.

În același context, am susținut azi ultimul examen al primului an de Master. Paradoxal sau nu, într-o zi de pretinsă grevă, un examen la un curs despre Modernizarea și gândirea socială. M-am prezentat fără niciun interes, cu un regret adânc; după o plimbare liniștită cu bicicleta și o discuție plăcută cu unul dintre reprezentanții poporului în Parlament. Despre aceasta din urmă voi oferi curând detalii.

Anunțuri

, , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s