Să-ţi pice-n cap!

Cât de iresponsabil sau de nepăsător (ca să nu spun altfel) trebuie să fii atunci când faci o treabă atât de banală: tăierea copacilor de pe marginea drumului (în spaţiul public urban, pe unde trec zilnic oameni şi parchează maşini). Aş fi fost tentat iniţial să spun: specific românesc. Dar nu, asta nu este specific românesc. Este specific prostesc.

Episodul despre care vorbesc are următoarele coordonate: Splaiul Independenţei (la câteva sute de metri de noul sediu al Primăriei Generale a capitalei, lângă staţia de metrou Grozăveşti). S-au tăiat copacii de pe marginea drumului şi asta este ceea ce a rămas după operaţiunea întreprinsă:

Cum să o numim?!

Anunțuri

,

  1. #1 by George Hari Popescu on Mai 18, 2010 - 8:17 pm

    Azi, după ce am evitat un gardian care se plimba pe „pista” pentru bicle din jurul Cotroceniului, era să nu văd un trunchi cu frunzele-i frumoase ce se lăfăia pe tot trotuarul. Noroc că am reflexe de linx şi respiraţie de sconcs şi am scăpat cu bine.

    • #2 by Bogdan Antohe on Mai 18, 2010 - 9:30 pm

      Kamikaze la tot pasul. Mersul pe bicicletă începe să devină o artă: „statul” e artistul şi biciclistul „modelul”/inspiraţia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s