Hai sa pedalam la clasa business!

Joi, 29 aprilie, dis-de-dimineata, Junior Chamber International Bucuresti pluseaza foarte serios si ne invita sa trecem in era Business pe bicicleta. Da, asta vrea sa insemne la costum sau imbracat office. Cu bicicleta. Si nu, nu va injur. E pe bune!

Business pe bicicleta se arata mai mult decat un proiect care vine si trece. Este o platforma online care doreste sa contribuie la

crearea unei comunități de oameni activi ce pot influența decizii în zona de business, decizii de îmbunătățire a condițiilor de folosire a bicicletelor ca mijloc de transport la birou.

Voi lua parte la evenimentul de pe data de 29 si va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru. Am primit de la Claudia si detaliile tehnice (programul paradei Business pe Bicicleta) si vi le divulg, la cald:

  • 08:15 inalnirea in fata Muzeului de Geologie pentru preluarea bicicletelor (cei care vor sa vina, dar nu au bicicleta, pot prelua una de la Green Revolution 4 free)
  • 08:30 inregistrarea  participantilor in fata Muzeului de Geologie, Piata Victoriei
  • 09:00 startul paradei
  • 09:30-10.30 mic dejun si workshop ( Terasa Promenade) pentru a gasi solutii de parcare a bicicletelor la cladirile de birouri

Deci, hai sa pedalam pe 29 aprilie la clasa business! Inscrierile se fac aici. Pentru nelamuriri, cereri, propunerei, vedeti rubrica de la contact.

Anunțuri

, , ,

  1. #1 by Tudor Maxim on Aprilie 21, 2010 - 12:27 pm

    Multumim Bogdan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s