Sa pedalam, va zic: Bikewalk 2010

Regret intamplarea din vinerea mare, cand cele cateva persoane imbracate in violet au fost legitimate fara niciun motiv de Politie si Jandarmerie. Pentru simplul fapt ca au mers pe strada. Regret de asemenea ca „autoritatile” capitaliste (adica din capitala) sunt atat de reticente si isi bat joc de evenimente care incurajeaza cultura ciclismului urban.

Bikewalk 2010

Bikewalk 2010

Dar, hai sa nu jelim ca mai bine e sa construim. Asadar, sambata – 17 aprilie, Ariel ne invita la prima editie Bikewalk de anul acesta. Plimbarea „beneficiaza” de sprijinul Politiei romane. Incepe la ora 16:30, de la Piata Presei Libere (pasajul pietonal), pe urmatorul traseu:

pasaj Piaţa Presei » Arcul de Triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Charles de Gaulle » ocolire Herăstrău  » Cinematograful de vară – Herăstrău

Dupa se organizeaza afterparty bikewalk la Cinematograful de vara astfel incat plimbaciosii sa se cunoasca, sa socializeze (verb la moda) la un pahar. Vedeti mai multe detalii aici.

Mi-ar face placere sa veniti in numar cat mai mare la acest eveniment. Se merge numai pe pistele de biciclete, ceea ce inseamna ca e un traseu extrem de usor. Hai sa demonstram, asa cum am facut-o si la Ciclopromenada nocturna, ca trebuie sa fim luati in seama.

Anunțuri

, , ,

  1. Singur si neorganizat « Bogdan Antohe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s