Soferii RATB vor capul lui Aron

400 capete conducatoare de mijloace de transport in comun s-au adunat asta noapte la Autobaza Titan. Ce vor? Ei ce? BANI. E foame de bani in Romania si totusi nu a murit nimeni de foame (parca asa spunea un guvernant). Ei sunt suparati ca nu le mai dau prima de Paste si ca tichetele de masa o vor inlocui pe aceasta. Ar mai fi si problema lipsei de comunicare intre Sindicate si muritorii de rand. Sau mai bine spus lipsa de reprezentativitate a sindicatelor.

Gheorghe Aron, directorul general RATB, trezit din somn…e alaturi de ei (prin telefon). Ii cunoaste si recunoaste ca lucreaza in conditii grele, dar e an de criza.

Ora 01:20 – Soferul Meteleanu vrea sa fie convins in direct, la Antena 3, de catre domnu director ca el este Meteleanu, nu 3435. Cata democratie in tara asta. Poate de aia vrea Elena Udrea o dictatura iluminata.

1 APRILIE

Acelasi sofer, Meteleanu, il roaga din suflet pe Aron sa vina la ei, sa discute. Directorul promite ca ajunge in cel mai scurt timp. Ce as rade sa fuga toti cei 400 sa ii dea o pacaleala asa de 1 aprilie.

Hai noroc, baieti! Nu mai fiti suparati, vine Pastele. E saptamana mare, trebuie sa iertam 🙂

Anunțuri

, , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s