Gala Premiilor TNL: validarea meritelor tinerilor

Gala premiilor TNL

Gala premiilor TNL

Sambata, 27 martie s-a intamplat Gala Premiilor TNL. A V-a editie. Palatul Parlamentului, Sala A.I.Cuza.

Una dintre functiile importante ale unui partid politic este aceea de a-si mobiliza membrii si simpatizantii sa participe activ la actiunile pe care le intreprinde (fie ca este la putere sau in opozitie). Pentru tinerii din PNL, Gala Premiilor reprezinta un eveniment anual in cadrul caruia sunt recompensate meritele celor care au ajutat partidul sa indeplineasca aceasta functie.

Printre categoriile premiate s-au enumerat urmatoarele:

  • cea mai originala actiune de campanie
  • cel mai bun material de campanie
  • cel mai bun website
  • cel mai bun blog
  • cel mai activ tanar in administratia locala

Cateva observatii pe marginea evenimentului

Organizatoric. Documentar PNL. Seniorii au introdus tinerii. A aruncat 2 vorbe si Margineanu. Interpretari la vioara. Dar…cred ca se putea mai mult. Nu stiu care este agentia (daca a existat asa ceva) care s-a ocupat de organizare (lumini, amenajare scenica, proiectie, timpi, participanti etc. ) Din punctul de vedere al unei persoane care s-a implicat in organizarea unor astfel de evenimente (imi amintesc cu drag Festivitatea de premiere din cadrul Cupa 1 din 2009 sau de Gala aniversara 10 ani a Gabrielei Szabo), cred ca se poate face treaba mult mai buna. Desigur…intervin si alte aspecte, printre care cel mai important – al finantelor 🙂

M-as fi asteptat sa ii vad pe tinerii de acolo (unii, dar destul de multi) sa fie mai atenti la desfasurarea evenimentului si nu sa stea pe holurile Parlamentului. Stiu ca este foarte importanta socializarea, fotografierea, etc…dar, pentru asta era atata timp la petrecerea de dupa. E vorba de o conduita si respectul vostru reciproc.

Da, sunteti in opozitie si trebuie sa criticati puterea. Aveti motive intemeiate sa o faceti! Dar, incercati sa abandonati (cu atat mai mult la o Gala) retorica de genul „succesuri”, „noi avem bloggeri care scriu pentru ca asa vor, nu pentru ca sunt pusi de partid”, „tinerii nostri nu au inclinatii spre bautura” etc. Aveti atatea puncte forte pe care sa le scoateti in evidenta; combateti adversarul cu plusurile voastre, nu cu minusurile lui. Macar la Gala.

Am fost surprins in mod placut de atitudinea Dianei Tusa, castigatoarea categoriei cel mai bun blog pentru impartirea premiului cu Alexandru Marin. Tot la aceasta categorie a fost premiat si Ovidiu Calugaru, cunoscut mai degraba drept blogatu (gasiti la el lista completa cu nominalizarile si castigatorii). Mihai Voicu i-a premiat (dupa ce…vad ca a fost si el la rugby :)).

Acestea au fost cele 4 observatii pe care eu le-am avut de facut. Ma bucur ca m-am revazut cu acest prilej si cu prietenul Bogdan care isi tine Presa in blugi, cu Victor Ionescu si ca i-am cunoscut in mediul lor natural 🙂 pe Alexandru Marin, Lilick si Alexandru Sandu. Mult succes, in continuare si sa faceti opozitia usoara!

, , , , ,

  1. #1 by Alexandru Marin on Martie 29, 2010 - 10:30 pm

    O sa imi notez observatiile si poate ca la anul ne iese mai bine. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s