Demonstreaza ca vrei cu bicicleta la metrou!

Se pare ca au fost cateva zile zgomotoase in online dupa ce Metrorex a lansat dezbaterea publica pe tema bicicletei la metrou. Ma bucur sa vad ca tindem spre crearea unei normalitati.

Puteti prelua de la domn’ ministru al cyberculturii bannere pentru blogurile voastre. Hai sa dovedim ca suntem o voce care trebuie luata in seama. Nu visez la cai verzi pe pereti. Stiu ca se poate. Seria Ciclopromenadelor nocturne a fost cel mai bun exemplu. Aaaa…si ma bucur sa vad ca se alatura noi membri in tagma.

Asadar, puneti-va pe tastatura si scrieti e-mailuri la contact@metrorex.ro pana pe data de 15 aprilie in care sa raspundeti la urmatoarele doua chestiuni:

 1. utilitatea unor rasteluri in statiile de metrou, pentru a putea lasa bicicleta si a continua calatoria cu metroul (cred ca e bine ca acestea sa fie amplasate in aria camerelor de supraveghere, in toate statiile; pot fi rasteluri de 5-9-12-20-50? biciclete, functie de statie);
 2. posibilitatea de a lua bicicleta in metrou – ultimul vagon este solutia decenta si multumitoare (nu doar in weekend, pentru ca bicicleta nu e doar pt agrement; nu vor fi atat de multi biciclisti incat sa perturbe traficul si nici nu vor fura aerul celorlalti calatori; in plus, aglomeratia nu trebuie sa fie un contraargument – ar putea fi ameliorata prin timpi scurti de succedere a trenurilor).

Pe ei, voinici!

Reclame

, , ,

 1. #1 by Adriana Ceausescu on martie 23, 2010 - 5:33 pm

  Nice! Ce n-as da sa merg la birou cu bitza!!!! In costum, fusta, pantofi cu toc. Suna ft tare. Ma bucur pentru initiativa voastra. Pe ei, voinici!

 2. #2 by Bogdan Antohe on martie 23, 2010 - 6:06 pm

  Multumiri pt sustinere, Adriana! Ce bine suna, nu? Parca nici nu ar fi vorba de Romania. Trimite mail, preia banner si spune si altora. 🙂

 3. #3 by constantin ionut on martie 23, 2010 - 10:28 pm

  Sustin ideea cu bicicleta la metrou ar incuraja mersul p bicicleta nu ar mai fi aglomerat p strazi,mai putina poluare si in acelasi timp facem si miscare in drum spre serviciu sau oriunde am merge

 4. #4 by alexandru marin on martie 24, 2010 - 2:35 pm

  salutare! ne vedem la gala, deci. sa imi spui daca mai ai si alti prieteni care vor sa vina 😀

 5. #5 by Bogdan Antohe on martie 24, 2010 - 3:55 pm

  @ionut: sa trimiti mail 🙂 cand ne vedem la o pedala?

  @alexandru marin: iti transmit daca e. merci

 1. Cu bicicleta la plimbare pe domeniul Metrorex « Crini’s Blog
 2. uberVU - social comments

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s