O abordare academica interesanta

Pentru ca mi-am propus sa scriu pe acest blog si despre diferitele experiente academice, nu pot sa trec cu vederea peste abordarea interesanta a unui curs tinut de profesorul Cristian Preda la masterul pe care il urmez. M-am obisnuit deja cu ideea ca e vineri seara 🙂 si ca weekendurile prelungite inceteaza in acest moment.

Cursul se numeste Teme actuale in gandirea politica. Dezvoltarea lui nu include doar discursul „omului de la catedra/pupitru” ci, va necesita si intervetia studentilor. Aici se produce abordarea interesanta de care spuneam si, desigur, chinul de pe umerii nostri 🙂 Spun chinul, pentru ca, desi cerinta este una absolut normala, normalitatea cu care am fost obisnuiti era alta. Iar acest lucru este INCA valabil pentru cea mai mare parte a cursurilor de la diferitele facultati din peisajul academic romanesc.

Interventia noastra va consta intr-un discurs de o ora pe tema aleasa pentru realizarea lucrarii de dizertatie. Este o provocare buna. Chiar sunt curios ce va iesi. Vantu’, tin-te bine ca vin la tine.

Anunțuri

, ,

 1. #1 by Dragos on Februarie 20, 2010 - 10:24 pm

  In sfarsit nu se mai monologheaza in FSP. Sper sa aveti discutii productive, mai ales ca din cate stiu tema ta de dizertatie rezoneaza cu temele europene, atat de dragi domnului Preda.

  • #2 by Bogdan Antohe on Februarie 20, 2010 - 10:34 pm

   Mai sunt si altii care stiu sa tina cursuri, altfel decat un monolog. Remember Ghica, Ionescu? In privinta temei, incepe sa mi se faca dor de Japonia 🙂

   • #3 by Dragos on Februarie 20, 2010 - 11:18 pm

    Yep, cursul de partide politice a mers la suflet. Japonia? Ce anume?

    • #4 by Bogdan Antohe on Februarie 21, 2010 - 1:26 am

     Democratia postbelica :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s