„Ajutati-ne sa ajungem acasa”

In Adevarul serii de vineri, 8 ianuarie, citesc  pe prima pagina mesajul disperat al celor 7 romani, aflati pe Aeroportul  Gatwick: „Ajutati-ne sa ajungem acasa, in Romania” [UPDATE: Articol citibil si online, aici].  Zic, sec…Dumnezeu sa va ajute.

La pagina 3 este detaliata povestea lor, intr-un articol semnat de Irina Lapovita si Elena Irimia. Sarmanii pasageri asteptau de 3 zile in Aeroport pentru ca le-a fost mereu amanat zborul. Compania in cauza este Aer Lingus. Conform „anchetei” Adevarului, aflu ca romanii mor de foame, n-au un ban in buzunar, iar Aer Lingus-ul nu le asigura cazare si masa.

Suparati (desi in poze se abtin sa nu rada), cei 7 spun ca sunt dusi cu zaharelu’ de companie, a carei explicatie pentru amanarea zborului sta sub semnul conditiilor meteo nefavorabile. Defapt, pentru ca sunt foarte putine persoane care zboara pe aceasta destinatie, ca sa nu arda cherosenu de pomana, asteapta sa mai cumpere lumea bilete, „ca sa nu zboare cu avionul gol”, dupa cum zice unul dintre pasageri, citati de Adevarul de Seara.

Mesajul disperat al romanilor, care cer ajutorul sa se intoarca in tara, ii induioseaza pe cei de la Adevarul, care, la pagina 5, baga pe un sfert de pagina o publicitate pentru compania Aer Lingus: Oferta uriasa, preturi pitice. Pe ruta Bucuresti Otopeni – Londra Gatwick, numai 49,99 Euro. Asa a inteles Adevarul sa ii ajute? Cumparati bilete, pentru ca impreuna sa ii ajutam pe cei 7 sa se intoarca in the L’end of Choice


[P.S.: Oameni buni, va inteleg sentimentul, stand acolo, prin Aeroport. Nu mai devreme de Craciun sedeam si eu pe cel din Cluj cu emotia amanarii zborului. Toate cursele inaintea celei de Paris erau anulate. Conditii meteo nefavorabile, desigur. Am avut noroc ca s-a ridicat ceata.]

Anunțuri

, , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s