Am decis sa nu votez

basescu_edencu Traian Basescu.

Unu din 12 a picat de pe lista mea. As fi vrut sa fie mai tarziu eliminat, dar a avut primul norocul. Pana acum, nu am reusit sa desprind mai nimic din aceasta campanie (sunt convins ca multi au aceeasi parere). Dar sa revin asupra deciziei de a nu-l vota pe Basescu.

1. Buba referendumului

Sunt de acord cu reforma institutiei Parlamentului, dar nu pot admite impunerea instrumentului numit referendum ca masca a unei campanii electorale de joasa speta si fara pic de substanta. Nu sunt de acord cu organizarea acestuia in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale; consider mai pretios referendumul decat alegerile prezidentiale, dar, de aceasta data, votul pe care il voi acorda la Referendumul din 22 noiembrie va fi unul de blam. Pentru ca de blam este si impunerea lui de catre Basescu.

2. Taietura crizelor

In ciuda respectului pentru cateva dintre proiectele actualului presedinte, m-am saturat sa vad joaca stupida de-a criza si alimentarea acesteia. Vreau un presedinte jucator…dar in limita terenului de joc.  Ultima criza politica intretinuta de seful statului este un exemplu de joc in afara terenului.

3. Arsuri sociale

Daca nu as fi primit scrisori de la Basescu in cutia postala si ziare care ii arde pe ciocoi (Ziarul Ziarul), poate ca as mai fi reflectat. Azi am primit pachetul „Basescu pentru Bucuresti”, continand Scrisoare-flyer de la Basescu pentru dragii lui Bucuresteni (facand referire la succesele lui Liviu Negoita), Scrisoare in plic sigilat (unde din nou ma indeamna sa votez DA la referendum) si…surpriza: flyer cu informatii despre GRIPA PORCINA (in care dl deputat, Dragos Petrescu ma anunta ca a pus la dispozitia locuitorilor din colegiul lui un nr de telefon la care putem afla „sfaturi si informatii utile in ceea ce priveste gripa noua”; asta numai pana pe 15 decembrie).

Cat despre Ziarul de campanie si anticampanie, mentionez dezinformarea promovata. Desi Liviu Negoita este intr-adevar unul dintre cei mai buni administratori ai sectoarelor bucurestene, acesta nu a fost ales, asa cum sustine jurnalista lui peste’ – Daria Cernat, de 80% dintre locuitorii sectorului. A fost ales de 80% dintre cei prezenti la vot (mai putin de 30% din totalul locuitorilor sectorului 3).

4. Boala grava

In asa zisa dezbatere de azi, cu Crin Antonescu, Traian Basescu a zis un mare adevar, desi in stilu-i dulce a vrut sa faca o gluma. A spus ca oamenii s-au saturat de politicieni si ca, „domnule Antonescu, oamenii vor sa plecam noi mai degraba”. Discutia era despre tinerii care decid sa paraseasca tara din motive prea bine cunoscute.

Un candidat care spune asta, chiar si in gluma, cred ca nu ar mai avea niciun motiv sa fie votat

, , , , , ,

  1. #1 by Prof. I.Missir Vlad on Noiembrie 20, 2009 - 1:11 am

    Bogdan, ma bucur ca ai absolvit cu note mari. Probabil ca esti masterand sau ai un job. Why are you disappointed now? Ne-ai uitat sau te-ai suparat cumva pe noi?
    Da-ne un semn, sa ne bucuram de realizarile tale. Ai charisma si iti dorim ,,succesuri”!!! din toata inima.

  2. #2 by Bogdan Antohe on Noiembrie 20, 2009 - 10:28 pm

    Ma bucura mult mesajul dvs. V-am raspuns si pe e-mail. Nu sunt dezamagit, daca va referiti la continutul politic al postarii de mai sus. E doar o constatare din care rezulta o decizie. Si nu sunt suparat pe acele persoane care inseamna mult pentru mine. Va multumesc pentru urari…la randul meu, din toata inima.

  1. NO Basescu Day…No bine « Bogdan Antohe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s