Noapte alba cu Ciclopromenada II

ciclopromenada_nocturna2_afisVa invit pe toti cei care iubiti mersul pe bicicleta, dar si pe cei care doar cochetati cu ideea unei plimbari in sa (cu pedale si alte componente) la Ciclopromenada nocturna 2. Iesirea este organizata de cetateanul responsabil:) de la http://www.cyberculture.ro, in noaptea de vineri spre sambata (21-22 august).

Iata in continuare cateva detalii organizatorice:

Intalnirea va avea loc la ora 1 a.m. la cafeneau Fraiche, din Str. Franceza nr. 2. Se sta acolo pana la ora 1:30 a.m, cand se porneste la drum. Traseul va fi urmatorul: Str. Franceza > Piata Unirii > Piata Universitatii > Piata Victoriei > Herastrau > Casa Presei Libere, cu intoarcere in punctul de plecare. Nu trebuie sa iti lipseasca bicicleta (este foarte important sa o ai echipata cu faruri sau o lanterna, in special pentru fata). In rest, voie buna si ceva „sanatate” castigata, cu atat mai mult cu cat vom pedala noaptea si nu vom resimti aburii traficului.

Cei care nu au bicicleta, dar vor sa vina, pot inchiria una la oferta pentru acest eveniment de la centrul Cicloteque, deschis pana la ora 2 a.m. Costa 1o lei si poate fi returnata pana sambata la ora 22:00.

Iata si cateva locuri unde poti afla mai multe despre Ciclopromenada si cateva sfaturi utile pentru a transforma mersul pe bicicleta intr-o placere:

Ne vedem maine noapte, sper, in numar cat mai mare.

, , ,

  1. Ciclopromenada 2 pentru mine » Panciuc’s Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s